Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

ΑΠΟ ΝΕΛΛΑ, ΜΑΝΩΛΗΣ!!4/5/2010
ώρα 21:45. MΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ "ΑΔΕΣΠΟΤΟ" ΚΟΡΙΤΣΙ. SOS ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΛΟ (ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.
ώρα 21:55. ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Κ ΔΙΝΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
ώρα 22:05. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΕΓΩ, Ο ΝΕΑΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ Κ ΤΟ ΜΠΙΜΕΛΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ. ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΑΝΩΛΗΣ. ΑΡΧΙΖΩ ΕΓΩ ΤΑ ΓΟΥΤΣΟΥ-ΓΟΥΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ (ΣΤΟ ΜΠΙΜΕΛΟ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΟ) Κ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ "ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ". ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟ. ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟ ΤΕΛΕΙΩΣ.
ώρα 22:08. ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΕΛΛΙ ΜΠΙΜΠΕΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ΝΕΛΛΑ (ΑΠ ΤΟ ΚΑΝΕΛΛΑ, ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΛΛΗΨΗ).
ώρα 22:10. 5-6 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΝΕΛΛΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ Κ ΤΑ ΧΟΥΡΧΟΥΔΙΑΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ "ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ"!!!
ώρα 22:12. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΤΟΥ ΛΕΩ. ΜΑΝΩΛΗΣ Κ ΕΣΥ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ!!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ. ΓΙΝΑΝΕ ΠΟΛΛΑ. ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΒΟΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΡ**ΛΗΣ, ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ! ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ? (ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟ ΦΑΤΣΟΝΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!