Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

luna!!!


Αυτή είναι η luna. Βρέθηκε στις 24/1 στην περιοχή πίσω απ΄ την Πότη στο Ναύπλιο (που βρίσκονται οι γιατροί). Δεν φόραγε λούρακι και έτσι δεν γνωρίζουμε αν κάποιος την έχει χάσει ή αν την έχουν παρατήσει. Είναι περίπου 9 μηνών, 17 κιλά, είναι ημίαιμο black retriever μικρόσωμο, είναι υγιέστατη και δεν θα μεγαλώσει άλλο. Είναι άψογη στο σπίτι και πάνω από όλα είναι μια κούκλα. Αν γνωρίζετε κάτι ή αν ενδιαφέρεστε να την υιοθετήσετε και να την δείτε από κοντά, επικοινωνήστε με το : 6979666332 ή στείλτε e-mail στον φιλοζωικό: adespotoi@hotmail.gr



This is luna. She was found in 24/1 in nafplio. She didn’t wear any collar or id and that’s why we don’t know if she has been lost or abandoned. She is about 9 months old, 17 kg, she has some of black retriever in small size, and most of all she is very healthy and she won’t grow up more than she already has. Her attitude in the house is perfect and she is adorable. If you are interested in adopting her you may call in: 6979666332 or send a mail in : adespotoi@hotmail.gr

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ρούλης Ασπρούλης


Μα δείτε τι κρυβόταν κάτω από 5 κιλά μαλλί! Ένας κούκλος!!!
Έχει στοιχεία πρώτα από όλα από Σαμογιέτ και το μέγεθος και το μαλλί έχουν από μαλτεζάκι και κανισάκι! 3 mixed! Πώς λέμε 3d? έτσι...
Τώρα έχουμε μπερδευτεί λιγάκι με την ράτσα αυτού του κούκλου...αλλά δεν έχει σημασία γιατί εμείς αγαπάμε τις φάτσες και όχι τις ράτσες! Τον παρατήσανε κάποιοι αδιάφοροι στο Τολό που τον βρήκαμε εμείς. Είναι πολύ φιλικός, μαθημένος σε σπίτι, τα πάει καλά με άλλα ζωάκια και θα δωθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας! Είναι καθαρός, αποπαρασιτωμένος, περίπου 2-3 χρονων και είναι έτοιμος για σπίτι!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!

Καλοκάγαθος γίγαντας

Κουτάβια στην Καραθώνα

Από την προηγούμενη "φουρνιά" των ορφανών της Καραθώνας έχουν μείνει 2 και ξαφνικά προχθές εμφανίστηκαν κι άλλα 2 μαυρούλια από άλλο ανέκδοτο! Το ένα υιοθετήθηκε αμέσως και ψάχνουμε σπιτάκι για το αδερφάκι του! Περιμένουμε τις προτάσεις σας! Πληροφορίες στο adespotoi@hotmail.com και στο 6977983068 (λογικές ώρες...)

Καλοκάγαθος γίγαντας

Αυτός εδώ είναι ένας ήρεμος γίγαντας! Είμαστε σίγουροι πως κάποιος τον έχασε ή τον "ξέχασε", αλλά είναι τυχερός γιατί βρίσκεται στα προάστια του Ναυπλίου και βρήκε προσωρινό καταφύγιο σε ένα τουριστικό κατάλυμα, στο κτήμα Αναστασία. Ευχαριστούμε θέρμα τους ιδιοκτήτες για την βοήθεια και την φιλοξενία που προσφέρουν μέχρι να βρέθει σπίτι για αυτόν τον κούκλο! Περιμένουμε τις προτάσεις σας!

Μόνα η όμορφη

Αυτή είναι η Μόνα...
Ακολούθησε έναν αρσενικό και βρέθηκε ευτυχώς σε μια γειτονιά φιλική για ζώα!!! Ταΐζεται από την κυρία που μας ειδοποίησε (η οποία εχει 4 τεράστια σκυλούνια!!) . Είναι σε πολύ καλή κατάσταση... όμως χρειάζεται και αυτή ένα σίγουρο σπιτικό κ μια οικογένεια. Είναι 2 χρονών περίπου, έχει γεννήσει 2 φόρες και φυσικά θα μπεί στο πρόγραμμα στειρώσεων του συλλόγου. Περιμένουμε τις προτάσεις σας!

Σκυλοπαρέα Τολού νούμερο 2





Αυτή η "συμμορία" βρίσκεται σε άλλο σημείο του Τολού και ταΐζεται καθημερινά από εθελόντρια-μέλος του φιλοζωικού μας. Δυστηχώς είναι όλα πάρα πολύ φοβικά, αφού όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες σχεδόν κρύβονται πίσω από τα χορτάρια. Χρειαζόμαστε βοήθεια από ειδικούς και γιατί όχι και από τον δήμο για να τα πιάσουμε και να τα πάμε στον κτηνίατρο. Σε μια φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα ότι ένα από αυτά έχει ψώρα στα αυτάκια του, ή τελοσπάντων κάτι δερματικό, και θεωρούμε ότι όλα πρέπει να εξεταστούν και σίγουρα τα θηλυκά να στειρωθούν.
Ζητάμε την βοήθεια σας!!!

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Η Μόλλη "ξεσπιτώνεται"

Η Μόλλη είναι περίπου 1,5 ετών κ βρέθηκε σε μια παραλιά όταν ήταν ακόμα κουτάβι με σοβαρό πρόβλημα στο ματάκι της και η γενικά σε μέτρια κατάσταση. Ήταν όμως τυχέρη γιατί την βρήκε τότε, το σημερινό αφεντικό της, την υιοθέτησε, την φρόντισε, ξεπέρασε όλα τα προβλήματα με το ματάκι της, εμβολιάστηκε, στειρώθηκε και από τότε ζεί μαζι του κ τον προσέχει. Δυστυχώς λόγω ανάγκης το αφεντικό της φεύγει για το εξωτερικό και δεν μπόρει να ακολουθήσει η Μόλλη σε αυτό το ταξίδι. Είναι μεγαλόσωμη, της αρέσει πολύ να παίζει με τους ανθρώπους και ξέρει να προσέχει το μέρος που της ανήκει και το αφεντικό της. Είναι ιδανικός φύλακας!!! Ας μην την αφήσουμε μόνη της... στείλτε προτάσεις!

Τα ορφανά της Καραθώνας

Τα ορφανά της Καραθώνας... κάποιοι εθελοντές τα ταΐζουν αλλά ακόμα δεν εχει ενδιαφερθεί κανείς να προσφέρει ένα ζεστό σπιτάκι για τα μικρούλια!! Είναι κουκλιά, φιλικά, παιχνιδιάρικα και είναι 5 και όχι 3 όπως φαίνεται στην φωτογραφία! Δώστε τους μια ευκαιρία για αυτή τη νέα χρονιά που ήρθε... ένα σπιτικό και αγάπη που θα την πάρετε πίσω επί 2011!!! πληροφορίες στο adespotoi@hotmail.com και στο 6977983068 (λογικές ώρες...)

Σκυλοπαρέες περιφερειακού Τολού


Αυτή είναι μια απο τις παρέες του περιφερειακού του Τολού, 3 ενήλικα, 5 κουταβίνια!!!! Τα έχουμε αναλάβει και ταΐζονται αλλά είναι πολύ φοβικά! Ίσως αναγνωρίσετε σε κάποιο από αυτά τον-την αυριανό-η καλύτερο σας φίλο για πάντα!!!! Περιμένουμε τις προτάσεις σας!

Ο Μπλού και η Λού

Ο Μπλού και η Λού εμφανίστηκαν στο x-mas bazaar που κάναμε στο Τολό κ από τότε φιλοξενούνται από εθελοντές μέχρι να βρούνε μόνιμο σπιτικό. Είναι περίπου 3 μηνών και είναι αξιαγάπητα! Αν ενδιαφέρεστε στείλτε e-mail στο mail του φιλοζωικού ή χρησιμοποιείστε τα τηλέφωνα που βρίσκονατι στο blog.