Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

1η μέρα x-mas bazaar

Η πρώτη ημέρα του χριστουγεννιάτικου bazaar στο Τόλο πήγε πολύ καλά! Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν καταπληκτική και πιστεύουμε οτι είναι μια καλή αρχή για να αντιμετωπιστεί το μεγάλο προβήμα που υπάρχει στο Τολό με τα αδεσποτάκια! Όσοι δεν προλάβατε να έρθετε, σας περιμένουμε και αύριο στο ίδιο μέρος!

ευχαριστούμε...
γαβ-νιάου

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικο παζάρι

Σάββατο 18/12 & Κυριακή 19/12
ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ναυπλίου (Παράρτημα Τολού)
«ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ»
σας καλεί

στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργανώνει,
για να ενημερωθούμε και να συζητήσουμε για τα αδέσποτα του Τολού καθώς και για να ευαισθητοποιηθούμε και να δράσουμε στο θέμα αυτό.
Σκοπός μας είναι επίσης να μαζευτούν χρήματα για να στηρίξουμε το έργο μας. Επιλέξτε από το παζάρι μερικά από τα δώρα των Χριστουγέννων, ενισχύοντας μας.

Θα βρισκόμαστε δίπλα από το κεντρικό περίπτερο του Τολού, από 11:00 έως και 19:00 και τις δύο ημέρες.

«…τα ζώα αυτά δεν επέλεξαν να ζούνε στο δρόμο, να «ενοχλούν» την καθημερινότητα μας και να δημιουργούν, κατά πολλούς, φόβο, οίκτο ή και ακόμα απόγνωση για το τι θα γίνει...»

adespotoi@hotmail.gr

x-mas bazaar

Saturday 18/12 & Sunday 19/12
The Animal Welfare Club of Nafplio (Annexe Tolo)
«The Strays»
invite you

to the Christmas Bazaar
that we organise,
so that we get informed and discuss about the stray animals in Tolo as well as to make us sensitive and act on this issue
Our aim is as well to collect money to support our project. You can choose, by helping us, some of your Christmas presents from our bazaar.

We will be next to the central kiosk in Tolo,
11:00 a.m.- 19:00 p.m. on both days

«…these animals have not chosen to live on the street, to «disturb» our daily life and to create, according to many people, fear, pity or even though despair about what will
happen...»



adespotoi@hotmail.gr